Prosjekt B3 Bispevika

Bispevika Sønnico
Illustrasjon Arcasa for OSU AS
B3 Bispevika av 145 leiligheter med høy standard. Prosjektet har næringsarealer i 1. etg, tekniske rom, parkering og fellesarealer i K1 og K2. Det ligger sentralt i Bispevika – et steinkast unna Den Norske Opera og Lambda. 
 
ByggherreOSU AS
OppdragsgiverVedal Prosjekt
Prosjektets størrelse145 leiligheter, næringsarealer og fellesarealer
Verdi / KontraktssumNOK 20 000 000,-
Tidspunkt for utførelseDesember 2016 - september 2018
Sønnico har hatt prosjekteringsansvaret og skal utføre alle elektrotekniske installasjoner i prosjektet.
Alt prosjekterings- og tegningsarbeid blir i sin helhet utført på Autocad, og Konsel er engasjert av Sønnico som RIE. Boligdelen skal miljø klassifiseres til nivå BREEAM-NOR, Very Good.
 
I planleggingsfasen er det lagt opp til at de ulike fagene skal jobbe fritt og uhindret i en soneinndeling. Arbeidspakkene til våre montører blir også tilpasset i forhold til soneinndelingen og tidsfristene som er blitt lagt for hver sone.  
   
Sønnico har som målsetning å få til et godt samarbeid med Vedal Prosjekt og alle sideentreprenører ved byggingen av B3 Bispevika.
 

Sønnico skal utføre alle elektrotekniske installasjoner i bygget, men vi ønsker å fremheve:

  • Inntaket leveres med strømskinne, og hovedfordeling forberedes for naboprosjektet B2 og B3 i Bispevika.
  • Installasjon av lysanlegg med LED eller andre energieffektive lyskilder, behovsstyrt lysstyring og belysning tilpasset kravene i BREEAM NOR, Very Good.
  • Det er levert rør / bokser i plass støpte vegger / dekker. Kablingssystemet består av bygningsstamkabling, horisontalkabling, samt bygningsfordeler og etasjefordelere.
  • Nødlysinstallasjoner.
  • Fulldekkende og adressérbart brannvarslingsanlegg.
  • Porttelefonanlegg med video.