Spar energikostnader med riktig belysning!

Ca. 20 % av det globale forbruket av elektrisitet kommer fra energiforbruket for belysning. Med riktig belysning i hjemmet kan du få ned energikostnadene dine betraktelig og bidra til at prosentandelen for dette forbruket reduseres.

 

Belysning styres av funksjon, behov og smak – og økonomi

Det er forskjellige belysningsbehov for de ulike rommene i hjemmet. De fleste anser det som viktig med godt arbeidslys på kjøkkenet, mens valg for stuen styres av helt andre behov og ønsker.

I dag vil vi gjerne ha noe mer enn bare funksjonell belysning. Vi ønsker at lys også skal tilpasses interiørdesign og skape stemning. Med riktig valgte løsninger for belysning kan man også i stor grad kontrollere energiforbruket og spare strøm.

Tilpass belysningen til ulike soner

miljo-downlights
Belysningen skal også gjenspeile boligeierens smak og kvalitetssans – og passe sammen med stilen i boligen. Vi hjelper kundene våre med å skape god balanse mellom en grunnbelysning og den personlige stilen som er valgt i hjemmet. Samtidig ivaretar vi kravene til energiforbruk, kvalitet og vedlikehold.
elektriker sønnico
En elektriker fra Sønnico er et trygt valg. Enhver godkjent elektriker har utdannelse som elektrofag-arbeider.

 Punkter du bør ta hensyn til ved valg av belysning:

  • Design
  • Stemning
  • Strømsparing 
  • Husk å slå av lyset!
  • Når et rom ikke er i bruk, er det som regel heller ikke er nødvendig med lys i rommet. Husk å skru av lysene når du forlater et rom. Sensorer eller programmering (smarthus-teknologi) kan være en god løsning for å unngå sløsing av strøm.
elektriker sønnico
Kontakt oss gjerne angående belysning og smarthus-løsninger!
Koronaviruset og sikkerhet.
Slik gir vi deg en trygg opplevelse.

 
Vi tilbyr privatkundene våre å dele opp betalingen med Svea finans
Kontakt oss
utebelysning-8

Utebelysning

Utebelysning gjør uteområdet til boligen din både hyggelig og trygt. Vi leverer og installerer et stort, spennende utvalg av utelamper og utendørsbelysning
Utebelysning
smarthus

Smarthus

Sønnico kan levere et smarthus som gir deg høyere komfort, økt sikkerhet og lavere energiforbruk.
Smarthus
led-downlights

LED downlights

LED downlights bruker opptil 80 % mindre energi og er mindre brannfarlig enn halogenlys. Vi leverer LED-løsninger for både utendørs og innendørs bruk.
LED downlights