Elektriker

Trenger du elektriker? Sønnico leverer elektrotjenester for private husstander, næringsliv og offentlig virksomhet – enten du trenger én elektriker eller flere.
 
Sønnico bistår med elektriker og alt av produkter og elektrotjenester knyttet til elektriske installasjoner. Vår kompetanse omfatter både svakstrøms- og sterkstrømsanlegg, og en elektriker fra Sønnico har lang erfaring både med arbeid for private husstander og med gjennomføring av store, omfattende næringsbygg-prosjekter. Dette betyr at når du trenger en elektriker, så er Sønnico et trygt valg enten du skal ha utført arbeid i boligen din eller i bedriften.

Sønnico kan tilby konkurransedyktige priser når du er på jakt etter elektriker, og vil alltid være en komplett og trygg leverandør til private, bedrifter, entreprenører og offentlig virksomhet – enten du trenger én elektriker eller et helt team.

 

En elektriker fra Sønnico kan bistå private med bl.a.:

 • Bytte av sikringsskap
 • Varmekabler
 • Lading av elbil
 • El-sjekk og internkontroll
 • Belysning
 • Komfyrvakt
 • Solceller
 • Øke kapasiteten i eksisterende anlegg
 • Arbeid utført av elektriker i forbindelse med nybygg og rehabilitering
 

Sønnico kan bistå bedrifter med bl.a. følgende tjenester levert av elektriker: 

 • Elektroinstallasjoner, nybygg
 • Rehabilitering, eldre bygg
 • Internkontroll 
 • Service og rammeavtaler
 • Energieffektivisering
 • Elbil-lading
 • Sikkerhet og alarmsystemer (brann, tyveri, kameraovervåking, adgangskontroll, nødlys)
 • Avbruddsfri strømforsyning (batteri/nødstrømsaggregat) 
elektriker sønnico
En elektriker fra Sønnico er et trygt valg. Enhver godkjent elektriker har utdannelse som elektrofag-arbeider.
I tillegg til elektriker tilbyr også Sønnico tjenester som bl.a. prosjektering av komplette elektriske anlegg, motorstyring, lysstyring, varmestyring og termografering. Vi utfører også totalentreprise gjennom rådgiving, planlegging, anbudsregning og prosjektledelse. Med elektriker og bistand fra Sønnico er du trygg.

Sønnico gjennomfører alle lovpålagte internkontroller av elektriske anlegg for private, i bedrifter og offentlige bygg. For eiere av nærings- og industribygg, samt for det offentlige, tilbyr vi spesialtilpassede intrenkontroll- og kvalitetssikringssystemer som ivaretar både myndighetspålagte krav og bedriftens behov for jevnlig vedlikehold og service på alle elektrotekniske installasjoner. En elektriker har mange arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr også service- og rammeavtaler som sikrer maksimal driftsikkerhet og lønnsomhet. Sønnico har et profesjonelt forhold til prosjektstyring. Med våre dyktige elektrikere og gode styringssystemer, kan vi gjennomføre prosjekter på en trygg og seriøs måte.
elektriker sønnico
Sønnico har i en årrekke bidratt til samfunnsutviklingen – gjennom våre tjenester og løsninger innenfor elektro. En elektriker fra Sønnico gjør derfor en viktig jobb.
Er en elektriker en elektriker? Enhver elektriker hos Sønnico har utdannelse innen elektrofag. I Norge er det bare godkjente elektrofag-arbeidere som har anledning til å arbeide på elektriske installasjoner og med elektrisk utstyr – og som dermed er godkjent som elektriker. Tilsynsmyndighetene stiller bestemte el-sikkerhetskrav til en elektriker – for at denne skal kunne jobbe selvstendig med utførelse, reparasjon og service av elektriske lavspennings- og høyspenningsanlegg. En elektriker hos Sønnico tilfredsstiller disse kravene.

Sønnico har avdelinger over hele landet. Det betyr at dersom du trenger en elektriker i Oslo, Larvik, Kristiansand, Stavanger, Egersund, Bergen, Florø eller Trondheim, så kan vi tilby elektriker og elektrotjenester.

Fortsatt på jakt etter elektriker? Sønnico er en komplett elektroentreprenør og et trygt valg – når du trenger en elektriker eller flere – for å få utført elektrotjenester.
 
Koronaviruset og sikkerhet.
Slik gir vi deg en trygg opplevelse.

 
Kontakt oss
Relaterte artikler
sonnico-5517

Elektriker

En elektriker fra Sønnico betjener både små og store bedrifter, samt offentlige virksomheter, med et stort spekter av tjenester innen elektrofaget – som installasjon, drift og vedlikehold av elektriske anlegg.

Elektriker

En elektriker fra Sønnico betjener både små og store bedrifter, samt offentlige virksomheter, med et stort spekter av tjenester innen elektrofaget – som installasjon, drift og vedlikehold av elektriske anlegg.
Elektriker bedrift
sonnico-6181

Kontrolltjenester

Feil i elektriske anlegg kan medføre brann-, eksplosjons- og berøringsfare. Forskrift om elektriske anlegg (FEL) krever at det utføres nødvendig tilsyn og vedlikehold av alle elektriske anlegg – av godkjent elektriker.

Kontrolltjenester

Feil i elektriske anlegg kan medføre brann-, eksplosjons- og berøringsfare. Forskrift om elektriske anlegg (FEL) krever at det utføres nødvendig tilsyn og vedlikehold av alle elektriske anlegg – av godkjent elektriker.
Internkontroll elektro
sonnico-5879

Service og rammeavtaler

Teknologi og utvikling innenfor elektrofaget går fort, og ved å inngå en serviceavtale eller rammeavtale med Sønnico vil du få en samarbeidspartner som jobber for at du skal kunne dra full nytte av vår kunnskap.

Service og rammeavtaler

Teknologi og utvikling innenfor elektrofaget går fort, og ved å inngå en serviceavtale eller rammeavtale med Sønnico vil du få en samarbeidspartner som jobber for at du skal kunne dra full nytte av vår kunnskap.
Service og rammeavtaler elektro