Din lokale elektriker Bergen

Kontakt oss

Kontakt oss ved å fylle ut skjema eller ring oss på tlf:
Privat kunder: 915 04 090
Bedriftskunder: 04090
Besøksadresse Bergen: Jonstadveien 6, 5146 Fyllingsdalen

Trenger du en elektriker Bergen eller omegn, som:

 
  • kommer til avtalt tid

  • utfører kvalitetsmessig godt arbeid

  • er faglig oppdatert

  • leverer til avtalt pris

Ta kontakt med Sønnico for elektriker Bergen.

Vårt motto er «kvalitet i alle koblinger» og dette har vi levert siden 1979. Trenger du elektriker Bergen, så leverer vi alle typer elektroinstallasjoner både til privat-og næringsmarkedet. Dette innebærer at vi gjør alt fra montering av hjemmeladeløsninger for el-biler hos privatpersoner til prosjektering og gjennomføring av elektroinstallasjoner i næringsbygg. Vi tilbyr også internkontroll av elektriske anlegg og rammeavtaler for vedlikehold og utbedringer. Sønnico Bergen består i dag av 95 motiverte og dyktige fagfolk – så ikke nøl med å kontakt, dersom du trenger elektriker Bergen. Kompetanse er et nøkkelord og en rekke av våre elektrikere har sertifiseringer som er nødvendige for å utføre oppdrag innen termografering.
Vi leverer tjenester fordelt på prosjekt, service og offshore.
Sønnico Bergen er organisert i tre avdelinger for å sikre at du som kunde får en elektriker Bergen med nødvendig spisskompetanse – for nettopp ditt oppdrag.

 
EL-TJENESTER
PROSJEKT
OFFSHORE

EX kontroll brannalarmanlegg. En Sønnico elektriker Bergen kan også ta oppdrag innen medisinsk elektro.

Vi er oppdatert på den teknologiske utviklingen innen smarthusløsninger, KNX, lading, solcelleanlegg og energisparing. Ved å velge en Sønnico elektriker Bergen er du sikret en leverandør med oppdatert kompetanse – både teknologisk, faglig og kvalitetsmessig.

Serviceavdelingen

Serviceavdelingen i Sønnico Bergen leverer en rekke elektrotjenester til både bedriftsmarkedet og privatmarkedet.

Privatkunder:

Trenger du el-bil lader, nytt sikringsskap, nye varmekabler eller vurderer du ulike smarthusløsninger, er Sønnico et naturlig valg for deg som trenger elektriker Bergen og omland. Vi bistår deg med elektrotjenester både i forbindelse med nybygg og rehabilitering. Vår elektriker Bergen leverer kvalitetsprodukter og tjenester som sikrer deg som kunde et trygt og driftssikkert anlegg. Vi har lang og god erfaring med alt fra belysning, varmekabler og lading. Vi er også oppdatert på utviklingen innen solcelleanlegg og energieffektivisering.

Sønnico er preferert partner for elbil-lading for bla. Renault og Tesla. Dette innebærer at Sønnico står for montering av hjemmeladere ved nybilkjøp.

Næring:

For bedriftsmarkedet og industri leverer vi bla. internkontroll og utbedringer, belysning og varmestyring, nødlys, energisparing, solcelleanlegg og andre ENØK tiltak. Vi tilbyr også effektive systemer og dokumentasjon som ivaretar internkontrollansvaret du som eier og bruker av bygg er underlagt. Vår jobb er å sikre at du til enhver tid har et godkjent og effektivt anlegg som sikrer deg mot driftsavbrudd. En Sønnico elektriker Bergen gir deg kvalifiserte råd om utbedringer, og vil anbefale tiltak som reduserer driftskostnadene dine – og samtidig sikre at tiltakene blir gjennomført på en rask og effektiv måte til avtalt pris.

En Sønnico elektriker Bergen leverer også lademuligheter for el-biler utenfor bedriftens lokaler. Dette gjelder både hurtigladere og vanlig el-bil lading.

Våre kunder i bedriftsmarkedet omfatter alt fra større nasjonale kunder med omfattende rammeavtaler, til lokale bedrifter med konkrete og tidsavgrensede behov for elektrotjenester. Vi dekker markedets behov i alle kategorier og leverer samme kvalitet uavhengig av om du er en større aktør eller en lokal bedrift. Vårt motto er «kvalitet i alle koblinger» og dette leverer hver eneste Sønnico elektriker Bergen hver dag.

Borettslag:

Vi leverer bla. ladeanlegg for el-bil lading til borettslag. Slike oppdrag innebærer også konkret rådgivning i forhold til hvilke løsninger som bør velges og hvordan anlegges bør settes opp for å sikre best mulig utnyttelses av tilgjengelig strømkapasitet.

I tillegg blir solceller mer og mer aktuelt for borettslag og vi tilbyr ulike løsninger basert på konkrete behov i det enkelte borettslag. I tillegg har vi gjennomført en rekker elektrotekniske installasjoner knyttet til bytte av f.eks. sikringsskap, integrerte smarthusløsninger som ivaretar bla. solskjerming, lyd- og lysanlegg. Du kan stole på leveransen fra en Sønnico elektriker Bergen.

Offshore:

Offshore avdelingen i Sønnico Bergen leverer elektrotjenester til oljeindustrien og utfører oppdrag på installasjoner i Nordsjøen. Høyt kvalifiserte og erfarne montører utfører årlig en rekke oppdrag for både nasjonale og internasjonale aktører i offshoremarkedet.
Noen prosjekter som involverer Sønnico elektriker Bergen
Prosjektavdelingen er stolt leverandør av elektroinstallasjoner til blant annet
Aibelbygget på Kokstadflaten
Elektroinstallasjoner i 25 000 kvm kontorer, fellesarealer og parkeringsanlegg. Prosjektet var klassifisert som Breeam Very good – noe som betyr at miljømessige hensyn er ivaretatt i hele prosjektfasen – og i ferdig bygg. Prosjektet ble gjennomført i hht LEAN-standard som innebærer høy effektivitet og samhandling, herunder BIM 360 som er digital samhandling mellom aktørene i prosjektet. Sønnico hadde ansvar for byggstamkabling inkl. bygningsfordelere og etasjefordelere, horisontal kabling, lysanlegg, KNX, all kabelbasert kommunikasjon, brannvarsling, ITV anlegg inkl. intelligent videoanalyse integrert i byggets alarm-og sikkerhetssystem.
 
På jakt etter en anbefalt elektriker Bergen? Kontakt oss her.
Landås skole
5 500 kvm nybygg som var et av de første samarbeidsprosjektene mellom offentlige og private aktører (OPS samarbeid). Sønnico hadde både prosjekterings-og gjennomføringsansvar for alle elektrotekniske installasjoner.
 
På jakt etter en anbefalt elektriker Bergen? Kontakt oss her.
Råstølen park
Leilighetsprosjekt hvor Sønnico hadde prosjekterings-og gjennomføringsansvar for alle elektrotekniske installasjoner i byggene, herunder bla. kabling, lys, varme, brannvarslingsanlegg osv. Dette var et LEAN-prosjekt med særlige krav til effektive prosesser og samhandling med andre aktører.
 
På jakt etter en anbefalt elektriker Bergen? Kontakt oss her.
Siljuslåtten sykehjem
Nybygg hvor Sønnico hadde både prosjekterings-og gjennomføringsansvar for alle elektrotekniske installasjoner, inkl. SD anlegg.
Dette er bare noen av våre nylig gjennomførte prosjekter. Ta kontakt med Prosjektavdelingen i Sønnico Bergen for mer informasjon.
 
På jakt etter en anbefalt elektriker Bergen? Kontakt oss her.

Sønnico tilbyr også service- og rammeavtaler som sikrer maksimal driftsikkerhet og lønnsomhet.

En Sønnico elektriker Bergen har også et profesjonelt forhold til prosjektstyring og alle våre gode styringssystemer. 
Enhver elektriker Bergen ansatt hos Sønnico har solid utdannelse innen elektrofaget. Her til lands er det bare godkjente elektrofag-arbeidere som får lov til å jobbe på elektriske installasjoner og med elektrisk utstyr – og som dermed er godkjent som elektriker. Myndighetene stiller konkrete el-sikkerhetskrav til en godkjent elektriker – for at denne kan jobbe selvstendig med all utførelse, reparasjoner og gjennomføring av service på elektriske lavspennings- og høyspenningsanlegg. En elektriker Bergen fra Sønnico tilfredsstiller alle de nødvendige kravene.

 
Privatperson – og fortsatt på jakt etter en dyktig elektriker Bergen?
Sønnico kan bistå med bl.a.:

Bytte av sikringsskap
Varmekabler
Lading av elbil
Solceller
Øke kapasiteten i eksisterende anlegg
El-sjekk og internkontroll
Belysning
Komfyrvakt
Arbeid utført av elektriker i forbindelse med nybygg og rehabilitering 


Bedrift – og leter etter anbefalt elektriker Bergen?
Sønnico kan bistå med bl.a.:

Elektroinstallasjoner, nybygg
Rehabilitering, eldre bygg
Energieffektivisering
Elbil-lading
Internkontroll 
Service og rammeavtaler
Sikkerhet og alarmsystemer (brann, tyveri, kameraovervåking, adgangskontroll, nødlys)
Avbruddsfri strømforsyning (batteri/nødstrømsaggregat)  
 
Med en elektriker Bergen fra Sønnico er du i gode og trygge hender.
Kontakt oss eller send forepørsel.