Din lokale elektriker Larvik

Kontakt oss

Kontakt oss ved å fylle ut skjema eller ring oss på tlf:
Privat kunder: 915 04 090
Bedriftskunder: 04090
Besøksadresse Larvik: Elveveien 28, 3262 Larvik

Trenger du en elektriker Larvik eller omegn, som:

 
  • kommer til avtalt tid

  • utfører kvalitetsmessig godt arbeid

  • er faglig oppdatert

  • leverer til avtalt pris

Ta kontakt med Sønnico for elektriker Larvik.

Vårt motto er «kvalitet i alle koblinger» og dette har vi levert siden 1979. Trenger du elektriker Larvik, så leverer vi alle typer elektroinstallasjoner både til privat-og næringsmarkedet. Dette innebærer at vi gjør alt fra montering av hjemmeladeløsninger for el-biler hos privatpersoner til prosjektering og gjennomføring av elektroinstallasjoner i næringsbygg. Vi tilbyr også internkontroll av elektriske anlegg og rammeavtaler for vedlikehold og utbedringer. 
Vi leverer tjenester fordelt på prosjekt og service
Sønnico Larvik er organisert i ulike avdelinger for å sikre at du som kunde får en elektriker Larvik med nødvendig spisskompetanse – for nettopp ditt oppdrag.

 

Serviceavdelingen

Serviceavdelingen i Sønnico Larvik leverer en rekke elektrotjenester til både bedriftsmarkedet og privatmarkedet.
 

Privatkunder

Trenger du el-bil lader, nytt sikringsskap, nye varmekabler eller vurderer du ulike smarthusløsninger, er Sønnico et naturlig valg for deg som trenger elektriker Larvik og omland. Vi bistår deg med elektrotjenester både i forbindelse med nybygg og rehabilitering. Vår elektriker Larvik leverer kvalitetsprodukter og tjenester som sikrer deg som kunde et trygt og driftssikkert anlegg. Vi har lang og god erfaring med alt fra belysning, varmekabler og lading. Vi er også oppdatert på utviklingen innen solcelleanlegg og energieffektivisering.

Sønnico er preferert partner for elbil-lading for bla. Renault og Tesla. Dette innebærer at Sønnico står for montering av hjemmeladere ved nybilkjøp.
 

Næring

For bedriftsmarkedet og industri leverer vi bla. internkontroll og utbedringer, belysning og varmestyring, nødlys, energisparing, solcelleanlegg og andre ENØK tiltak. Vi tilbyr også effektive systemer og dokumentasjon som ivaretar internkontrollansvaret du som eier og bruker av bygg er underlagt. Vår jobb er å sikre at du til enhver tid har et godkjent og effektivt anlegg som sikrer deg mot driftsavbrudd. En Sønnico elektriker Larvik gir deg kvalifiserte råd om utbedringer, og vil anbefale tiltak som reduserer driftskostnadene dine – og samtidig sikre at tiltakene blir gjennomført på en rask og effektiv måte til avtalt pris.

En Sønnico elektriker Larvik leverer også lademuligheter for el-biler utenfor bedriftens lokaler. Dette gjelder både hurtigladere og vanlig el-bil lading.

Våre kunder i bedriftsmarkedet omfatter alt fra større nasjonale kunder med omfattende rammeavtaler, til lokale bedrifter med konkrete og tidsavgrensede behov for elektrotjenester. Vi dekker markedets behov i alle kategorier og leverer samme kvalitet uavhengig av om du er en større aktør eller en lokal bedrift. Vårt motto er «kvalitet i alle koblinger» og dette leverer hver eneste Sønnico elektriker Larvik hver dag.
 

Borettslag

Vi leverer bla. ladeanlegg for el-bil lading til borettslag. Slike oppdrag innebærer også konkret rådgivning i forhold til hvilke løsninger som bør velges og hvordan anlegges bør settes opp for å sikre best mulig utnyttelses av tilgjengelig strømkapasitet.

I tillegg blir solceller mer og mer aktuelt for borettslag og vi tilbyr ulike løsninger basert på konkrete behov i det enkelte borettslag. I tillegg har vi gjennomført en rekker elektrotekniske installasjoner knyttet til bytte av f.eks. sikringsskap, integrerte smarthusløsninger som ivaretar bla. solskjerming, lyd- og lysanlegg. Du kan stole på leveransen fra en Sønnico elektriker Larvik.
Noen prosjekter som involverer Sønnico elektriker Larvik
Prosjektavdelingen er stolt leverandør av elektroinstallasjoner til blant annet
City Lade
City Lade er et av Norges største kjøpesentre hvor Sønnico AS har hatt all elektroinstallasjon under begge byggetrinn, hvor sistnevnte byggetrinn ble utført i perioden 2012-2014. Arbeidet besto av ombygging av eksisterende kjøpesenter i drift samt ett påbygg på ca. 25.000 kvm.
 
På jakt etter en anbefalt elektriker Trondheim? Kontakt oss her.

Gode grunner til å velge en Sønnico elektriker Larvik

I tillegg til elektriker Larvik, tilbyr også Sønnico tjenester som bl.a. prosjektering av komplette elektriske anlegg, motor-, lys- og varmestyring samt termografering. Sønnico utfører også totalentreprise gjennom rådgiving, planlegging, anbudsregning og prosjektledelse. Med Sønnico elektriker Larvik og all nødvendig bistand er du trygg.
 
En Sønnico elektriker Larvik kan gjennomføre alle lovpålagte internkontroller av elektriske anlegg for private, bedrifter og offentlige bygg. For eiere av nærings- og industribygg, samt for det offentlige, tilbyr Sønnico også spesialtilpasset intrenkontroll- og kvalitetssikringssystemer for å ivareta både myndighetspålagte krav og den enkelte bedrifts behov for jevnlig vedlikehold og service på alle elektrotekniske installasjoner. En Sønnico elektriker Larvik har krevende og varierte arbeidsoppgaver.
 
Sønnico tilbyr også service- og rammeavtaler som sikrer maksimal driftsikkerhet og lønnsomhet. En Sønnico elektriker Larvik har også et profesjonelt forhold til prosjektstyring og alle våre gode styringssystemer.
 
Enhver elektriker Larvik ansatt hos Sønnico har solid utdannelse innen elektrofaget. Her til lands er det bare godkjente elektrofag-arbeidere som får lov til å jobbe på elektriske installasjoner og med elektrisk utstyr – og som dermed er godkjent som elektriker. Myndighetene stiller konkrete el-sikkerhetskrav til en godkjent elektriker – for at denne kan jobbe selvstendig med all utførelse, reparasjoner og gjennomføring av service på elektriske lavspennings- og høyspenningsanlegg. En elektriker Larvik fra Sønnico tilfredsstiller alle de nødvendige kravene.
 

Privatperson – og fortsatt på jakt etter en dyktig elektriker Larvik?
Sønnico kan bistå med bl.a.:

Bytte av sikringsskap
Varmekabler
Lading av elbil
Solceller
Øke kapasiteten i eksisterende anlegg
El-sjekk og internkontroll
Belysning
Komfyrvakt
Arbeid utført av elektriker i forbindelse med nybygg og rehabilitering 


Bedrift – og leter etter anbefalt elektriker Larvik?
Sønnico kan bistå med bl.a.:

Elektroinstallasjoner, nybygg
Rehabilitering, eldre bygg
Energieffektivisering
Elbil-lading
Internkontroll 
Service og rammeavtaler
Sikkerhet og alarmsystemer (brann, tyveri, kameraovervåking, adgangskontroll, nødlys)
Avbruddsfri strømforsyning (batteri/nødstrømsaggregat)  
 
Med en elektriker Larvik fra Sønnico er du i gode og trygge hender.
Kontakt oss eller send forepørsel.