Din lokale elektriker Oslo

Kontakt oss

Kontakt oss vved å fylle ut skjema eller ring oss på tlf:
Privat kunder: 915 04 090
Bedriftskunder: 04090
Besøksadresse Oslo: Brynsveien 12, 0667 Oslo.

Trenger du en elektriker Oslo eller omegn, som:

 
 • kommer til avtalt tid

 • utfører kvalitetsmessig godt arbeid

 • er faglig oppdatert

 • leverer til avtalt pris

Ta kontakt med Sønnico for elektriker Oslo.

Vårt motto er «kvalitet i alle koblinger» og dette har vi levert siden 1979. Trenger du elektriker Oslo, så leverer vi alle typer elektroinstallasjoner både til privat-og næringsmarkedet. Dette innebærer at vi gjør alt fra montering av hjemmeladeløsninger for el-biler hos privatpersoner til prosjektering og gjennomføring av elektroinstallasjoner i næringsbygg. Vi tilbyr også internkontroll av elektriske anlegg og rammeavtaler for vedlikehold og utbedringer.
Vi leverer tjenester fordelt på prosjekt og Service
Sønnico Oslo er organisert i ulike avdelinger for å sikre at du som kunde får en elektriker Oslo med nødvendig spisskompetanse – for nettopp ditt oppdrag.

Serviceavdelingen

Serviceavdelingen i Sønnico Oslo leverer en rekke elektrotjenester til både bedriftsmarkedet og privatmarkedet.
 

Privatkunder

Trenger du el-bil lader, nytt sikringsskap, nye varmekabler eller vurderer du ulike smarthusløsninger, er Sønnico et naturlig valg for deg som trenger elektriker Oslo og omland. Vi bistår deg med elektrotjenester både i forbindelse med nybygg og rehabilitering. Vår elektriker Oslo leverer kvalitetsprodukter og tjenester som sikrer deg som kunde et trygt og driftssikkert anlegg. Vi har lang og god erfaring med alt fra belysning, varmekabler og lading. Vi er også oppdatert på utviklingen innen solcelleanlegg og energieffektivisering.

Sønnico er preferert partner for elbil-lading for bla. Renault og Tesla. Dette innebærer at Sønnico står for montering av hjemmeladere ved nybilkjøp.
 

Bedrift

For bedriftsmarkedet og industri leverer vi bla. internkontroll og utbedringer, belysning og varmestyring, nødlys, energisparing, solcelleanlegg og andre ENØK tiltak. Vi tilbyr også effektive systemer og dokumentasjon som ivaretar internkontrollansvaret du som eier og bruker av bygg er underlagt. Vår jobb er å sikre at du til enhver tid har et godkjent og effektivt anlegg som sikrer deg mot driftsavbrudd. En Sønnico elektriker Oslo gir deg kvalifiserte råd om utbedringer, og vil anbefale tiltak som reduserer driftskostnadene dine – og samtidig sikre at tiltakene blir gjennomført på en rask og effektiv måte til avtalt pris.

En Sønnico elektriker Oslo leverer også lademuligheter for el-biler utenfor bedriftens lokaler. Dette gjelder både hurtigladere og vanlig el-bil lading.

Våre kunder i bedriftsmarkedet omfatter alt fra større nasjonale kunder med omfattende rammeavtaler, til lokale bedrifter med konkrete og tidsavgrensede behov for elektrotjenester. Vi dekker markedets behov i alle kategorier og leverer samme kvalitet uavhengig av om du er en større aktør eller en lokal bedrift. Vårt motto er «kvalitet i alle koblinger» og dette leverer hver eneste Sønnico elektriker Oslo hver dag.
 

Borettslag

Vi leverer bla. ladeanlegg for el-bil lading til borettslag. Slike oppdrag innebærer også konkret rådgivning i forhold til hvilke løsninger som bør velges og hvordan anlegges bør settes opp for å sikre best mulig utnyttelses av tilgjengelig strømkapasitet.

I tillegg blir solceller mer og mer aktuelt for borettslag og vi tilbyr ulike løsninger basert på konkrete behov i det enkelte borettslag. I tillegg har vi gjennomført en rekker elektrotekniske installasjoner knyttet til bytte av f.eks. sikringsskap, integrerte smarthusløsninger som ivaretar bla. solskjerming, lyd- og lysanlegg. Du kan stole på leveransen fra en Sønnico elektriker Oslo.
 
Noen prosjekter som involverer Sønnico elektriker Oslo
Prosjektavdelingen er stolt leverandør av elektroinstallasjoner til blant annet
Bispevika
Sønnico er stolt leverandør av elektrotekniske installasjoner til ”Prosjektet B3” – Eufemias Hage – som blir en viktig del av Oslos nye fasade mot sjøen. Når Bjørvika er ferdig utbygget vil den nye bydelen romme mellom 4.500 og 5.000 boliger, og 20.000 vil ha sin arbeidsplass her. I tillegg til bolig og næringsbygg inneholder Bjørvika de tre sentrale kulturbyggene Operaen (åpnet i 2008), Deichmanske hovedbibliotek og Munchmuseet (åpner i 2020).
 
På jakt etter en anbefalt elektriker Oslo? Kontakt oss her.

Gode grunner til å velge en Sønnico elektriker Oslo

I tillegg til elektriker Oslo, tilbyr også Sønnico tjenester som bl.a. prosjektering av komplette elektriske anlegg, motor-, lys- og varmestyring samt termografering. Sønnico utfører også totalentreprise gjennom rådgiving, planlegging, anbudsregning og prosjektledelse. Med Sønnico elektriker Oslo og all nødvendig bistand er du trygg.
 
En Sønnico elektriker Oslo kan gjennomføre alle lovpålagte internkontroller av elektriske anlegg for private, bedrifter og offentlige bygg. For eiere av nærings- og industribygg, samt for det offentlige, tilbyr Sønnico også spesialtilpasset intrenkontroll- og kvalitetssikringssystemer for å ivareta både myndighetspålagte krav og den enkelte bedrifts behov for jevnlig vedlikehold og service på alle elektrotekniske installasjoner. En Sønnico elektriker Oslo har krevende og varierte arbeidsoppgaver.
 
Sønnico tilbyr også service- og rammeavtaler som sikrer maksimal driftsikkerhet og lønnsomhet. En Sønnico elektriker Oslo har også et profesjonelt forhold til prosjektstyring og alle våre gode styringssystemer.
 
Enhver elektriker Oslo ansatt hos Sønnico har solid utdannelse innen elektrofaget. Her til lands er det bare godkjente elektrofag-arbeidere som får lov til å jobbe på elektriske installasjoner og med elektrisk utstyr – og som dermed er godkjent som elektriker. Myndighetene stiller konkrete el-sikkerhetskrav til en godkjent elektriker – for at denne kan jobbe selvstendig med all utførelse, reparasjoner og gjennomføring av service på elektriske lavspennings- og høyspenningsanlegg. En elektriker Oslo fra Sønnico tilfredsstiller alle de nødvendige kravene.
 

Privatperson – og fortsatt på jakt etter en dyktig elektriker Oslo?
Sønnico kan bistå med bl.a.:

 • Bytte av sikringsskap
 • Varmekabler
 • Lading av elbil
 • Solceller
 • Øke kapasiteten i eksisterende anlegg
 • El-sjekk og internkontroll
 • Belysning
 • Komfyrvakt
 • Arbeid utført av elektriker i forbindelse med nybygg og rehabilitering 


Bedrift – og leter etter anbefalt elektriker Oslo?
Sønnico kan bistå med bl.a.:

 • Elektroinstallasjoner, nybygg
 • Rehabilitering, eldre bygg
 • Energieffektivisering
 • Elbil-lading
 • Internkontroll 
 • Service og rammeavtaler
 • Sikkerhet og alarmsystemer (brann, tyveri, kameraovervåking, adgangskontroll, nødlys)
 • Avbruddsfri strømforsyning (batteri/nødstrømsaggregat)  
 
Med en elektriker Oslo fra Sønnico er du i gode og trygge hender.
Kontakt oss eller send forepørsel.