Spar energikostnader med riktig belysning!

LED downlights er blitt svært vanlig som grunnbelysning i private hjem. De benyttes både i stue, gang, bad og kjøkken. Det er fullt mulig å bytte ut eldre downlights med LED. Fra 1. september 2018 ble halogenlyspærer forbudt å produsere i EU, og dette gjelder også for Norge.


LED downlights har ofte samme hulldiameter som eldre downlights, og i de fleste tilfeller kan det eksisterende kabeloppsettet gjenbrukes. Enkelte modeller av LED downlights kan også monteres uten bruk av isolasjonskasser i taket.

Kontakt oss angående LED downlights!
Vi hjelper deg med riktige og strømsparende løsninger!
 

LED downlights reduser strømforbruket med 80 %!

Nyere LED downlights bruker opptil 80 % mindre energi enn eldre varianter. LED avgir også mindre varme og er på den måten mindre brannfarlig enn halogenlys, som produserer mye varme i tillegg til lys. LED downlights er således både mer økonomiske og langt mer brannsikre.
 

Fleksibel belysning øker trivselen

Det er viktig at belysningen tilpasses det enkelte rom og behovet for lys. Med dimbare LED downlights kan du enkelt justere lyset flimmerfritt fra skarpt til mykt, fra 100 % til 0 % effekt – alt etter hvilken stemning du ønsker å ha i rommet.

Du kan også skape ulike soner for belysning i ett og samme rom. Det er fullt mulig å ha et godt arbeidslys over skrivebordet, samtidig som du har et mykt og mer dempet lys i sofakroken.
Vi leverer LED downlights for både utendørs og innendørs bruk.
 

Hvorfor bytte fra halogen til LED?

  • Lenger levetid
  • Mindre brannfare
  • Enkelt å skifte ut
  • Halogenpærer produseres ikke lenger 
  • I tilfeller der det er utfordrende å ta hull i eksisterende tak, kan det settes opp strømskinner med LED spotter eller andre typer lamper.
elektriker sønnico
Kontakt oss gjerne angående belysning og smarthus-løsninger!
Vi tilbyr privatkundene våre å dele opp betalingen med Svea finans
Kontakt oss
utebelysning-8

Utebelysning

Utebelysning gjør uteområdet til boligen din både hyggelig og trygt. Vi leverer og installerer et stort, spennende utvalg av utelamper og utendørsbelysning
Utebelysning
smarthus

Smart hus

Sønnico kan levere et smarthus som gir deg høyere komfort, økt sikkerhet og lavere energiforbruk.
Smarthus
sparstrom

Spar strøm

I Sønnico er vi opptatt av miljø. Vi har tro på at våre bidrag til å skape mer energieffektive bygg og boliger er viktige, og at våre løsninger vil gi våre kunder en bedre hverdag og lavere strømregninger. 
Spar strøm