Smarthus gir deg full kontroll på huset ditt – med fremtidens styringssystem.

Smarthus er i prinsippet en rekke elektriske installasjoner som sammen eller enkeltvis er satt i system og bidrar til enklere betjening av forskjellige funksjoner i din bolig. Sønnico kan levere et smarthus som gir deg høyere komfort, økt sikkerhet og lavere energiforbruk.

Sønnicos løsninger for smarthus gjør hverdagen enklere for deg som bruker. Enkel og intuitiv bruk og full tilgjengelighet er viktige faktorer for å oppnå en god smarthusløsning.
I et smarthus kan installasjoner som lys, varme, solskjerming, multimedier, alarmer og adgangskontroll, kobles opp mot en sentral server. Herfra kan det settes opp ulike valg og alternativer som tilpasser installasjonene til husstandens bruksmønstre. Det som gjør smarthuset så spesielt, er muligheten til å variere ulike kombinasjoner med de forskjellige installasjonene.
 

Smarthuset ditt kan styres fra hele verden

Et smarthus kan betjenes og styres fra en skjerm på veggen eller en fjernkontroll – eller med en app på mobil og nettbrett. Derfor kan du også ha kontroll på, styre og betjene smarthuset – uansett hvor i verden du befinner deg.
Energieffektivt, praktisk og enkelt – og ikke minst smart!
 

Med et smarthus kan du kontrollere bl.a. følgende:

 • Varmestyring
 • Lysstyring
 • Styring av installasjoner (kaffetrakter, vifter, etc)
 • Solskjerming
 • Varmepumpestyring
 • Lyd- og bildestyring
 • Sikkerhetsfunksjoner
 • Alarmfunksjoner
 • Overvåkningskamera
 • Lås-, dør- og vindusstyring
 • Energiovervåking

Et smarthus kan utvides ved behov. Det er enkelt å begynne med bare noen få installasjoner og punkter, for senere å utvide systemet – etter hvert som du ønsker større funksjonalitet.
 

Fremtid og velferdsteknologi

Et smarthus gir deg en trygg livsløpsstandard. Begynner du med komfort, kan du utvide med løsninger innenfor velferdsteknologi – etter hvert som behovet ditt melder seg. Et smarthus kan også implementere hjelpemidler, fjernkontrollfunksjoner, overvåkning, påminnelser og alarmer.
Koronaviruset og sikkerhet.
Slik gir vi deg en trygg opplevelse.

 
Vi tilbyr privatkundene våre å dele opp betalingen med Svea finans
Kontakt oss
Relaterte artikler
utebelysning-8

Utebelysning

Utebelysning gjør uteområdet til boligen din både hyggelig og trygt. Vi leverer og installerer et stort, spennende utvalg av utelamper og utendørsbelysning
Utebelysning
sparstrom

Spar strøm

I Sønnico er vi opptatt av miljø. Vi har tro på at våre bidrag til å skape mer energieffektive bygg og boliger er viktige, og at våre løsninger vil gi våre kunder en bedre hverdag og lavere strømregninger. 
Spar strøm
solcelle-mobil

Solcelle

Sønnico har erfaring fra flere typer solcelle-anlegg både i boliger, innenfor landbruk og i bedrifter.
Solcelle