Spar energikostnader med riktig belysning!

Utebelysning gjør uteområdet til boligen din både hyggelig og trygt. Vi leverer et stort, spennende utvalg av utelamper og utebelysning, og bistår med trygg installasjon. Vi hjelper deg med å skape en trivelig og sikker atmosfære utenfor hus, bygg og hytte.
 

Utebelysning skaper atmosfære og øker sikkerheten


Riktig utebelysning er den beste måten å hilse gjester velkommen på. Riktig utebelysning skaper økt trivsel og trygghet – i tillegg til større benyttelse av utearealene. Uteplassen blir både mer attraktiv og funksjonell med godt lys. Du kan skape magiske stemninger med dekorlys, eller lyse opp bruksområder og unngå mørke partier av hagen.

Utebelysning med LED har lang levetid og lave energikostnader – og passer godt til utendørs bruk. Med riktig utebelysning kan du gi hagen og utearealet nytt liv – hele året gjennom.

Kontakt oss angående utebelysning!
Vi hjelper deg med energieffektive og trygge løsninger!

Stort utvalg av utebelysning

elektriker sønnico
utebelysning-12
elektriker sønnico
utebelysning-11
Det finnes mange ulike løsninger for utebelysning, både armaturer til hus og garasje, og frittstående stolper og pullerter til gangveier og hager.

Ved å bruke flere typer utelamper kan du skape dybde. Utebelysning er langt mer enn en vegglampe på husveggen. Pullerter, stolper eller annen utebelysning åpner opp arealet, og gjør en hage oversiktlig også på kveldstid eller i høstmørket. Vi gir deg råd og tips om hvordan du skal tilrettelegge utebelysning på en best mulig måte, og sørger for sikker installasjon.
elektriker sønnico
En elektriker fra Sønnico er et trygt valg. Enhver godkjent elektriker har utdannelse som elektrofag-arbeider.

Automatisk styring av utebelysning

Utebelysning kan utstyres med sensorer slik at det bare lyser når det er mørkt, eller med bevegelsessensorer i soner der det kun skal lyse når noen ferdes i området. Begge alternativene bidrar til å redusere strømforbruket, og kan også sørge for å holde uønskede gjester på avstand.
 
elektriker sønnico
Kontakt oss gjerne angående belysning og smarthus-løsninger!
Koronaviruset og sikkerhet.
Slik gir vi deg en trygg opplevelse.

 
Vi tilbyr privatkundene våre å dele opp betalingen med Svea finans
Kontakt oss
belysning-inne

Belysning

Med riktig belysning kan du kontrollere energiforbruket og spare strøm. Vi installerer og hjelper deg med riktige og strømsparende løsninger!
Belysning
smarthus

Smart hus

Sønnico kan levere et smarthus som gir deg høyere komfort, økt sikkerhet og lavere energiforbruk.
Smarthus
sparstrom

Spar strøm

I Sønnico er vi opptatt av miljø. Vi har tro på at våre bidrag til å skape mer energieffektive bygg og boliger er viktige, og at våre løsninger vil gi våre kunder en bedre hverdag og lavere strømregninger. 
Spar strøm